De geweldige Xbox One only games

De concurrentie tussen Playstation en Xbox is al jaren bezig en merkbaar, zo ook aan de publicatiedatum. De Xbox One werd slechts zeven dagen na de Playstation 4 uitgebracht en heeft sindsdien ruim 46 miljoen exemplaren verkocht. Niet zoveel als de Playstation 4, maar dat hoeft niks te zeggen. Ook Xbox doet aan Xbox exclusives die erg populair en geliefd zijn. Helaas voor de PS4 bezitters, maar extra leuk voor de Xbox fans (en vele PC fans, maar dat leggen we zo uit). Wil je meer weten over de Xbox One only games? Lees dan snel verder!

Xbox One only games ook op de PC?

De populaire Xbox exclusives zijn eigenlijk niet zo exclusief, aangezien Microsoft (de eigenaar van Xbox) het mogelijk heeft gemaakt om bepaalde Xbox games op de PC te spelen. Dit kan met de Xbox Game Pass, een abonnement dat je kan nemen waarmee je zowel normale games als Xbox One only games op de PC kan spelen. Super relaxed voor de PC liefhebbers, maar ook voor de Xbox fans als bijvoorbeeld hun console stuk gaat. We raden de Game Pass dan ook zeker aan.

Onze favoriete Xbox exclusives

Playagame heeft een mooi lijstje gemaakt van een aantal populaire en gave games. Ben je op zoek naar een nieuwe Xbox One game? Dan hebben wij hier voor jou drie toffe Xbox One only games.

Forza Horizon 4

Forza Horizon 4 is de nieuwste van de reeks en verdient zonder twijfel een plek in deze lijst van Xbox exclusives. Voor de race liefhebbers onder ons, dit is jouw game. Race met tientallen verschillende auto's door een super realistische omgeving, scheur door bochten heen, val van kliffen en ram tegen andere auto's. Het kan allemaal in deze game. In je eentje kan het uiteindelijk wel wat herhalend lijken, maar online blijft de uitdaging leven. Een mooi exemplaar uit de Xbox One only games.

Sea of Thieves

In Sea of Thieves speel ga je het leven in als piraat, en dat heeft dit spel erg goed gedaan. De cartoonachtige uitstraling en de mogelijkheid om samen met vrienden te zeilen maakt dit spel nog extra uniek. Verken nieuwe eiland, zoek schatten, vecht met andere piraten en wordt de rijkste en gevaarlijkste piraat op zee. Deze game behoort tot de Xbox One only games, maar is ook te spelen op de PC. Voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere en leuke ervaring, dit is je game.

Gears 5

Niet een super originele game, maar wel vermakend. Je speelt als een stoere man of vrouw en krijgt gelijk een wapen in je handen gedrukt. Het is dan ook de bedoeling om alle monsters en andere vijanden die op je pad komen te doden. Naast de story-mode is het ook mogelijk om online te vechten tegen vrienden of onbekenden. Hierbij zijn dan ook verschillende modes te spelen. Zoals we zeiden is het geen unieke ervaring, maar zeker wel amuserend genoeg om in deze lijst van Xbox exclusives te komen.


 

Playseat