Top 5 beste mobile games

Tegenwoordig kun je overal gamen. Via de computer, tablet, een console en zelfs je mobiele telefoon. Deze games verschillen dan ook in genre en kwaliteit. Mocht je denken dat mobile games niet populair zijn of dat ze weinig voorstellen, dan heb je het goed mis. Mobile games worden door honderden miljoenen mensen van over de hele wereld gedownload en gespeeld. Reden genoeg dus om een top 5 beste mobile games lijst te maken!

5. Crossy Road

Crossy Road ziet er simpel uit, maar staat niet voor niets in deze lijst van beste mobile games. Het is namelijk ontzettend verslavend! De bedoeling bij Crossy Road is dat je steeds op het juiste moment de weg oversteekt. Dit wordt je moeilijk gemaakt door tientallen auto's die voorbij rijden en rivieren met drijvende boomstammen. Ben je toe aan een simpel spelletje dat je ook offline kan doen? Dan is Crossy Road perfect voor jou. Een mooie nummer vijf voor deze lijst van beste mobile games.

4. Angry Birds

Een spel dat sowieso in een lijst van beste mobile games hoort. Angry Birds is het welbekende spel waarbij je verschillende soorten vogels met een katapult moet afschieten. Je doelwit is een instabiele constructie met vijanden erop. Mik, schiet en sloop de hele constructie. De game kent meerdere versies en heeft zelfs twee eigen films! Een game die zeker hoort in deze lijst met de beste mobile games. Dit spel hoort overigens ook tot de beste iphone games aller tijden!

3. Fortnite

Niet alleen een van de beste mobile games, maar ook een van de beste console en PC games. Fortnite is het wereldberoemde Battle Royale spelletje waarbij je tegen 99 anderen moet strijden om als laatste over te blijven. Verzamel wapens, bouwmaterialen en heelelixers en vecht tot het bittere eind. Fortnite is moeilijk te verkrijgen op Android, maar bij iOS is dit geen probleem. Het spel hoort dan ook bij de beste iphone games.

2. Plants vs Zombies

Ook dit spel is niet begonnen als mobiele game, maar hoort sinds een aantal jaren wel bij de beste mobile games die beschikbaar zijn. In Plants vs Zombies moet je verschillende soorten planten plaatsen om jezelf te verdedigen tegen een horde zombies. Strategisch zijn en geduld hebben is erg belangrijk bij dit spel, aangezien je niet oneindig veel planten kan plaatsen. De cartoonachtige stijl oogt mooi en is vergeleken met andere spellen zeer uniek. Beleef urenlang speelplezier met de nummer twee van deze beste mobile games lijst. PS: Dit spel heeft in de App store een beoordeling van maar liefst 4,8 sterren, wat dus betekent dat het een van de beste iphone games is!

1. Minecraft – De top van beste mobile games

En alweer een spel dat niet begonnen is als mobiel spelletje, maar onderhand de nummer één mag claimen van de beste mobile games. Minecraft wordt al vele jaren gespeeld en is intussen beschikbaar voor de PC, verschillende consoles, tablets, ipads en natuurlijk de mobiele telefoon. Alles in Minecraft is vierkant en de mogelijkheden zijn vrijwel ontelbaar. Bouw je eigen wereld of ga je toch liever een uitdaging aan in de survival mode? In dit spel kun je een hoop tijd en creatieve gedachtes stoppen, dus verdient het volgens ons gemakkelijk de nummer één van de beste mobile games.

Play A Game - Spellen